U betaalt als lid tweemaal per seizoen uw contributie. Binnen dit bedrag is ook de wedstrijdkleding meegenomen. Dat houdt in dat elk lid kan spelen in een wedstrijdshirt en wedstrijdbroekje. Deze kleding zit gezamenlijk in een teamtas. De teamtas wordt wekelijks door een ander lid mee naar huis genomen om te worden gewassen. Ook wordt dan de inhoud van de tas gecontroleerd. Zodat we er samen zorg voor dragen dat de kleding gedurende het seizoen compleet blijft. Dit wordt geregeld door een roulatie systeem, zodat alle leden/ouders/verzorgers aan de beurt komen. U dient als lid zelf voor zwarte sokken te zorgen, deze zijn verplicht tijdens de wedstrijden. Ook geschikte (zaal)schoenen dient u zelf aan te schaffen.

Tijdens de training gebruikt elk lid eigen trainingskleding, deze kan worden aangeschaft via de webshop. De webshop is te bereiken via onze website www.hhzd.nl.

Zijn er vragen omtrent kleding dan kun je hiervoor terecht bij de kledingcommissie. Deze bestaat uit Yvonne Hondeveld en Marjon Bongers. Zij zijn te bereiken via: hhzdkleding@gmail.com