FysioFits

Er is sinds september 2015 een samenwerking met FysioFits. Lees de informatie hieronder daarvoor even door.

INFORMATIE OVER FYSIOFITS

FysioFits is een maatschappelijk betrokken organisatie. Om die reden hebben we intensieve samenwerkingsverbanden met diverse regionale sportverenigingen. Wij zijn gespecialiseerd in sportrevalidatie en kunnen sporters helpen om hun sportblessures op de juiste manier te behandelen. En natuurlijk geven wij graag advies en voorlichting om blessures te voorkomen.

HHZD vervult een belangrijke rol in de samenleving van Heino en omgeving en is daar terdege van bewust. Als handbalvereniging streven we naar kwaliteit in alle geledingen van de vereniging. Van jong tot oud!

Kwaliteit omvat primair de prestaties in het veld, maar niet zonder uitstekende normen en waarden, zoals die passend zijn voor een warme dorpsvereniging die midden in de samenleving staat. FysioFits vind het belangrijk om de leden van HHZD te ondersteunen en te helpen om zo snel mogelijk weer terug te keren op het veld in de teams.

Begeleiding FysioFits

Voor het maken van een afspraak kan er contact worden gemaakt door te bellen naar 0572-363023, te mailen naar info@fysiofits.nl of op de website www.fysiofits.nl te kijken voor meer informatie.