• 02 MEI 22

  HHZD C1 Kampioen!

  Wat een TOP TEAM!! De kampioenen van C1 🏆
  Het hele seizoen hebben ze hard gestreden voor het kampioenschap, maar afgelopen zondag 24 april werd het gevierd met de winst thuis in Heino. De tribune was goed gevuld om de meiden aan te moedigen. Het fanatisme bij de meiden en trainers/coaches heeft ze tot dit mooie kampioenschap gebracht en dat was te zien! Ze hebben met een overtuigende 27-19 gewonnen van Dalfsen.
  Na afloop van de wedstrijd kregen de meiden een mooie medaille 🥇 vanuit de vereniging. Dat was niet alles, want ook de sponsor Erwin Otten Advies van de Regiobank in Heino had voor iedereen een mooi pakketje en een felicitatie! Heel erg bedankt en attent😄
  Gefeliciteerd toppers van C1🥇
  *De prachtige foto’s📸 zijn gemaakt door Danique Onderwater. Ook daarvoor heel veel dank!
  Klik hier voor de foto’s