• 15 NOV 21

    Update coronamaatregelen | QR-checkers gezocht

    Beste leden en ouder(s) van leden,

    Afgelopen week zijn er helaas weer strengere coronamaatregelen ingegaan, deze zijn ook van invloed op onze vereniging.

    Gelukkig kunnen de trainingen en wedstrijden wel als vanouds doorgaan en mag er in de sporthal gedoucht worden.

    Echter is er geen publiek meer welkom tijdens de wedstrijden en moet de QR-code bij iedereen van 18 jaar en ouder gecontroleerd worden. Dit geldt zowel voor trainingen als wedstrijden. Thuiswedstrijden van onder andere A1 en Dames 1 zijn live te volgen via onze Facebookpagina. Daarnaast worden er nog (ouders van) leden gezocht die op zaterdagavond en/of zondag de QR-codes willen controleren namens HHZD. Mocht hier interesse in zijn, zet jouw naam dan in ons Google Docs document bij de datum die je kan: QR code scanners