Scheidsrechters202011-2012

Bovenstaande personen gingen u voor. Wil je ook scheidsrechter worden, neem dan contact op met onze  scheidsrechtercoördinator: Marjan Bouwhuis

Al vanaf 14 jaar kun je een opleiding volgen. Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen.

Een wedstrijd fluiten is telkens weer een uitdaging. Je doet je best om situaties zo goed mogelijk waar te nemen, je in te leven in het handbalspel en snel beslissingen te nemen. Een goede en sportieve sfeer is daarbij vanzelfsprekend een voorwaarde.

Een goede conditie en een uitstekende kennis van de spelregels zijn de voorwaarden om wedstrijden op een goede manier te leiden. De moderne scheidsrechter begrijpt het handbalspel als geen ander. Alleen dan zullen spelers, coaches en publiek jouw optreden als scheidsrechter als onmisbaar ervaren en accepteren en zich richten op waar het allemaal om draait: lekker handballen.

Na een goed geleide wedstrijd krijg je als scheidsrechter de waardering van spelers, coaches en publiek.

20-06-2016

AH van de Worp HHZD is zes jeugdscheidsrechters rijker!

In dit voorjaar is door AH van de Worp HHZD, dit seizoen voor de eerste keer, gestart met een opleiding tot jeugdscheidsrechter o.l.v. Puck Herder en Yvonne Hondeveld. De minimum leeftijd is 14 jaar, binnen de handbalvereniging waren er zes enthousiaste dames die deze opleiding hebben gevolgd. Maandag 20 juni was het zover om hun diploma in ontvangst te mogen nemen uit handen van de voorzitter José Middelkamp. Hierbij kregen ze allen een speciaal “Jeugdscheidsrechters” shirt met het logo van het Nederlands Handbal Verbond en het logo van HHZD. Het komende handbalseizoen mogen zij de wedstrijden van de D – E en F Jeugd leiden. Wij wensen de dames heel veel succes!

JAF_7073