• 18 FEB 20

    Freddy Wolterink nieuwe trainer AH van de Worp/HHZD

    Freddy Wolterink uit Wierden is met ingang van het nieuwe seizoen (2020/2021) de nieuwe hoofdtrainer van de handbalsters van AH van de Worp/HHZD uit Heino. Freddy heeft de afgelopen 3 jaar Dames 1 en B1 van HV Kedingen onder zijn hoede gehad.

    Waar de dames uit Heino op dit moment nog strijden voor behoud in de eerste klasse is de doelstelling helder voor het nieuwe seizoen. Een plek bij de eerst 5! Dit is zeker ambitieus maar als gekeken wordt naar de huidige selectie en de nieuwe aanwas vanuit de jeugd zeker mogelijk! In het scenario dat degradatie niet kan worden afgewend zal promotie naar de 1e klasse het ultieme doel zijn!

    “Als vereniging zijn we zeer content met het aanstellen van Freddy en zien we met vertrouwen een succesvolle samenwerking tegemoet”, aldus Eddy Blankvoort en Rinke Faber namens AH van de Worp/HHZD (zie foto).

    IMG_5965 2020-02-18 09_21_04